[REVIEW] Pixy Facial Foam - Anti Acne

Friday, March 13, 2015

Hello !

This time I have review of my current face wash. I already use this face wash more than 2 months, from brand Pixy. Products from Pixy brand is easily find here and the price is really affordable, all of their products is cost under $10. 
Hallo kali ini aku mau review face wash yang udah lumayan lama aku pakai. Face wash ini udah aku pakai sekitar 2 bulan lebih, dari brand Pixy. Brand Pixy ini lumayan gampang ditemuin dan harganya terjangkau banget.


I bought this face wash because few months ago the face wash I use for acne-prone skin is caused me more pimples. When I buy this face wash from Pixy I wasn't expecting so much from this. 
Aku beli face wash ini karena waktu beberapa bulan lalu aku pakai face wash yang buat muka berjerawat tapi ternyata malah buat buka aku makin jerawatan. Nah waktu aku lihat Pixy ini jadi penasaran buat coba, ya walaupun ga berharap banyak waktu beli. 

This face wash is available in 2 size, 40 gram and 100 gram. The price is under $2, really affordable right? Since this available is 2 size, the mini size is so travel friendly. Nothing special from packaging though, but I like the fresh green color in the packaging. In the back of the packaging is printed everything about this face wash.
Face wash dari Pixy ini ada 2 ukuran, 40gram dan 100gram. Harganya dibawah Rp 15.000, terjangkau banget kan? Karena ada 2 ukuran, yang satu lebih kecil dan lumayan travel friendly juga. Kemasannya gak spesial sih, cuma warna putih dan hijau. Aku suka sih warna hijaunya, karena memberikan kesan natural gitu. Di belakangnya ada berbagai keterangan tentang face wash ini. 

The scent from this face wash is really soft, the smell is kinda similar with moisturizer I have from Pixy too named Radiant Finish Spot Care Beauty. Texture of this face wash is so gentle there's no harsh particular inside, the foam produced from this face wash is standard. After 2 months using this face wash, it don't cause me breakout and pimples on my face is slowly disappear. Every time after use this I can feel my face skin is more smooth. Pimples on my face is still appears, but it just when I have monthly period. I wasn't expect this product don't give bad effect on my sensitive skin. 
Face wash ini wanginya lembut, hampir mirip juga sama pelembab dari Pixy yang lagi aku pakai. Dan face wash ini lembut juga, kalau busa yang dihasilkan sih standar aja. Setelah sekitar 2 bulan pakai ini, jerawat yang menurut aku muncul karena gak cocok dengan face wash yang aku pakai sebelumnya berkurang dan setelah pakai ini kulit wajah aku juga jadi terasa halus dan lebih lembut. Masih tetap jerawatan sih, tapi itu juga karena hormon bulanan. Gak nyangka deh produk ini gak ngasih efek buruk di kulit wajah aku yang sensitif ini. 


INDIRA


Got questions? Ask me in the comment box or e-mail.
For product review, advertisement inquiry e-mail me at
indiranyan@yahoo.co.jp

RELATED POST

1 komentar

  1. This sounds really nice! Thank you for sharing ♥
    Amy xx

    Perfect Imperfections

    ReplyDelete

Hello. Thank you for visiting my blog and share your opinion. I'll reply comment after I read. Make sure you use active profile when leave comment so I can visit your blog too.


Comment with active links (clickable link) to your own blog, giveaway post, referral links won't be approved to make this blog spam-free.

Welcome to What Indira Loves