[REVIEW] b·liv off with those heads* // AFTER ONE YEAR

Thursday, November 26, 2015

Hi~!
I think I will write short review this time but I will make sure everything straight to the point.

bliv off with those heads
I'm being a diligent user of product for blackheads named bliv off with those heads for this past one year. FYI, I only have less than 5 products I use for so long.

bliv off with those heads
bliv off with those heads
bliv off with those heads
bliv off with those heads
bliv off with those heads

The packaging is have box and there is bottle inside with pump. The bottle is made from plastic so in my opinion this one is travel friendly because you don't need to worry will it break during your trip or not. The bottle design is not for you who adore such a cute packaging but still the design is pretty good. With price USD49 for 30ml, it's quite expensive for me and I'm pretty sure this is the most expensive product I have, but... this product is still last almost one year even I use it regularly every day, so this is a good investment, well it's a good investment if this works on you. I got this because I'm one of the contest winner. For what kind of contest it was, head over to my previous post about this one here.
Kemasannya di botol yang terbuat dari plastik dan ada pumpnya jadi menurut aku ya cocok buat travelling dan desain botol nya lumayan bagus ya pokoknya desainnya pas sih, meskipun tidak terlihat cute. Harganya USD 49, menurut aku cukup mahal ya dan ini produk yang aku punya paling mahal, untungnya aku dapat ini dari ikutan quiz.

bliv off with those heads
bliv off with those heads
bliv off with those heads

I'm only applying this on nose area before sleep every night (not exactly every night tho', I admit sometimes I'm forget applying this on nose, but out of 30 days in one month I'm pretty sure at least in 20 days I'm always using it) after I clean my face, I read some others appying this on their entire face so this is maybe the reason I can have it last for almost than one year. One pump is more than enough for only nose area. The texture is like gel and give cooling effect for some seconds. Sometimes after using this my nose become more oily, like 3 times more oily.
Aku pakai ini setelah bersihin muka sebelum tidur setiap malam cuma di daerah hidung aja, ada juga yang apply ke satu muka ya terserah aja sih, karena ini kan buat komedo ya jadi pakainya yang didaerah ada komedo aja. Tekstur nya itu seperti gel dan ada sensasi dingin waktu di apply, ya cuma sebentar sih. Aku pakainya cukup sekali pump aja karena cuma buat hidung, tapi hidung aku terasa semakin berminyak kalau pakau ini.

The claims is you will see the result in 14 days after usage, and yes if you read my previous post I said this was pretty amazing. But, sorry to say this only good for the first 14 days after that it don't works anymore on me. So I keep desperately using this for one year hoping for the previous amazing result will show again, but seriously I don't get it why it don't affect my blackheads problem anymore.
Claim-nya sih dalam 14 hari hasilnya bakal terlihat. Kalau kamu baca post aku yang sebelumnya disini, disitu aku bilang senang banget karena hasilnya terlihat. Waktu itu aku pakai yang sampel size waktu buat post itu. Waktu itu aku janji akan ngasih lihat hasil di hidung aku kalau sudah pakai yang botol ini, karena waktu itu cuma sample size yang ukurannya benar-benar kecil banget jadi aku gak berharap banyak ya dan aku gak ngira itu bisa lebih dikit dari 2 minggu. Tapi, ternyata aku gak bisa nepatin janji aku jadi maaaf banget ya, karena... setelah aku coba yang botol, ini kok malah gak ngefek apa-apa ya, sepertinya hidung aku udah kebal atau gimana aku juga gak paham. Kalau waktu pakai yang sample size itu tuh setiap bangun waktu pegang hidung ada kotoran seperti blackhead yang sudah mengeras gitu, nah ini tuh gak ada sama sekali. Selama aku pakai yang di kemasan botol ini tuh aku gak ngelihat hasilnya, komedo aku ga berkurang dari pakai ini. Jadi selama setahun belakangan aku pakai ini terus tuh ya bisa dibilang karena berharap banget hasilnya yang sempat aku rasakan balik lagi, tapi ternyata enggak hikkks dan dengan ditulisnya review ini aku menyerah untuk memakai ini lagi, capek book berharap terus-menerus! *pasang backsong sedih*.

Ada yang punya pengalaman sama seperti aku? atau sebaliknya? Share yuk pengalaman kamu! ^^

RATING: 3/5


Follow me on :
twitter // instagram // google plus // bloglovin // facebook 
Got questions? Ask me in the comment box or e-mail.
For product review, advertisement inquiry e-mail me at
blogbyindira@gmail.com

RELATED POST

9 komentar

  1. Replies
    1. yes for some people but not on me :(

      Delete
  2. Hmm maybe we have to use it for 14 days, then stop for a period and use it again for 14 days so that it will work?

    xoxo
    Miriam
    www.miriammerrygoround.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. I tried that way too and it also not works :(

      Delete
  3. hahaha, somehow suatu produk cm kelihatan bagus hasilnya pas pertama aja trs stagnan tp ada yang ga ngefek apa2 tp kl telaten it works and I prefer the 2nd one XD


    www.ofisuredii.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. entahlah ya ini pertamanya emang bagus banget hasilnya kelihatan tapi pertama doang selanjutnya kok ga ngefek apa2 ya:(

      Delete
  4. Aw, very disappointing that stopped working :(( Maybe your skin got used to it. I always have to rotate my routine because a lot of products stop working on me if I use it too often.

    http://stressedbutkawaii.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. So sad to hear that it doesn't work. But the packaging seems nice!

    http://gummybeaaars.blogspot.com

    ReplyDelete

Hello. Thank you for visiting my blog and share your opinion. I'll reply comment after I read. Make sure you use active profile when leave comment so I can visit your blog too.


Comment with active links (clickable link) to your own blog, giveaway post, referral links won't be approved to make this blog spam-free.

Welcome to What Indira Loves